Eiffinger - Decorating the world

Inspiráció

Tekintse meg, mily egyszerűen alakíthat ki egy új enteriőrt az Eijffinger tapétáival egyetlen délután alatt! Szórakoztató művelet, melyet egyedül is könnyen elvégezhet.

Trendek

Collector (a Gyűjtő)

A Collector egy gazdag kulturális elegyet a kozmopolita megjelenéssel vegyítő trend, mely régi népművészeti alkotásokat, szuveníreket és hagyományos antik tárgyakat gyűjt össze és ötvöz egy kellemes, klasszikus környezetben. A sokszínű textíliák és tapéták a különböző kultúrák gazdagságát tükrözik a Kelet világának és Kelet-Európa hagyományos és klasszikus mintáin keresztül. Modern luxusbútorokkal kombinálva a Collector a tél egyik kozmopolita divattrendje!

Art Critic (a Műkritikus)

Art Critic! Egyre inkább tudatában vagyunk az egészséges világ iránti igénynek. Ezt tükrözi a tervezés és a gyártás folyamata, mely a mai enteriőrökben teljesedik ki. Az eredmény a formavilágukban gyakran egyszerű, azonban érdekes történetekkel rendelkező „bölcsőtől bölcsőig” termékek fokozott felhasználása. A környezetbarát dizájn így a tudatos és őszinte enteriőrt kínáló Art Critic trend kiinduló pontja.

Metal Worker (a Fémmunkás)

A Metal Worker strapabíró és kemény. Ez az enteriőr megjelenésében sok férfi álma: geometrikus dizájn, kemény anyagok és a fémek széleskörű alkalmazása. Az „elpusztíthatatlan”megjelenés előnyei és szépsége emellett számos hölgyet is elvarázsolnak majd. Ezen trend legfőbb összetevői a tartósság, a funkcionalitás és a fémek, mint kedvenc anyag.

Fashion Model (a Divatmodell)

A Fashion Model stílusos és elegáns. Ezt az új enteriőrt, mely a múlt század hatvanas-hetvenes éveit idézi fel, a divattrendek ihlették. A népszerű sorozat, a „Reklámőrültek” jó példával szolgál a divat és a lakberendezés stílusainak hasonlóságaira. Ez a lakberendezési trend , melyben a divat és az enteriőr világai találkoznak és egészítik ki egymást, az időtlen szépségre, az eleganciára és a minőségre összpontosít.

Inspiring

Nézzen körül!

„ Az Eijffinger a valóságban!”

Szeretné megmutatni nekünk, miként használta fel az Eijffinger termékeit saját otthonában? Küldjön nekünk egy képet, és mellékelje hozzá személyes adatait. Minden hónapban kiválogatjuk a leginspirálóbb képeket, melyeket aztán weboldalunkon teszünk közzé, remek lehetőséget kínálva ezzel, hogy ötleteivel másokat is megihlessen!

Binnenkijkjethuisimg

Ötletkalauz

Itt különböző ötleteket és javaslatokat talál a tapéták és textíliák felhasználására. Fel akarja vidítani unalmas szekrényét? Vagy ötleteket szeretne, miként használhatná fel tapéta- és textíliamaradékait? Tekintse meg az alábbi könyvben található javaslatokat.

Idea Guide

Tanácsok és trükkök

Immár bárki tud tapétázni!

A Smartpaper (intelligens tapéta) a tapéták legújabb fejlesztését képviseli, melyben a papírt egy nem szövött membrán helyettesíti, ami nem csupán sokkal ellenállóbbá teszi a falborítást, de egyben rendkívül egyszerűvé teszi a tapétázást.

Útmutató lépésröl-lépésre

1. lépés

Görgő segítségével vigye fel a falra a tapétaragasztót.

Roller def

Előny: nincs szükség tapétázó asztalra, sem a tapéta beáztatatására.
Tipp: A tapétaragasztót 15-20 cm-es átfedéssel vigye fel a falra, így elkerülheti, hogy véletlenül hozzáérjen a már felragasztott tekercsekhez.

2. lépés

Helyezze fel a Smartpapert közvetlenül a falra.

Plakken def

Előny: egyszerű, könnyen javítható művelet
Tipp: Miután a megfelelő hosszúságúra vágta a Smartpapert és beragasztózta hátoldalát, tekerje fel úgy, hogy a ragasztóanyagos oldala kifelé nézzen, így óvatosan eljárva egyszerűen letekerheti a falon úgy, hogy a ragasztóval borított oldala a falhoz tapadjon. A szegélyek lesimítására és lepréselésére használjon spaknit és görgőt.

3. lépés

Vágja a megfelelő méretre a Smartpapert – és kész is van!

Snijden def

Előny: a Smartpaper jóval egyszerűbben és pontosabban vágható méretre mint a nedves papírtapéta.
Tipp: A mennyezetnél és az esetleges oszlopoknál javasoljuk, hogy használjon tapétázó vonalzót és tapétavágó kést a méretre vágáshoz.

4. lépés

Évekkel később is egyszerűen eltávolítható - szárazon.

Strippen def2

Előny: A helyesen felragasztott Smartpaper könnyen eltávolítható – egyszerűen húzza le kézzel a falról. A falak szárazak és sértetlenek maradnak, így egyszerűen felragaszthat rájuk egy új Smartpapert.
A Smartpaper kollekciókat az alábbi logóról ismerheti fel:

Smartpaperlogo

A falborítók és kárpitok egyaránt különböző kivitelekben kaphatók. Előfordulhat, hogy egy adott kivitel miatt választ egy bizonyos terméket. Az alábbiakban elmagyarázzuk a különböző kivitelek jellemzőit.

Tapéták

• Papír: viszonylag jól mosható, különféle nyomatos technikákhoz használatos.
• Vinil: ellenálló és mosható.
• Smartpaper: számos előnyt kínál – ld. Smartpaper.
• Grasweefsel: természetes bájjal bír, azonban nem ragasztható illesztések nélkül és nem mosható