Eiffinger - Decorating the world

Termékek

Inspiráció

Tekintse meg, mily egyszerűen alakíthat ki egy új enteriőrt az Eijffinger tapétáival egyetlen délután alatt! Szórakoztató művelet, melyet egyedül is könnyen elvégezhet.

Trendek

Collector (a Gyűjtő)

A Collector egy gazdag kulturális elegyet a kozmopolita megjelenéssel vegyítő trend, mely régi népművészeti alkotásokat, szuveníreket és hagyományos antik tárgyakat gyűjt össze és ötvöz egy kellemes, klasszikus környezetben. A sokszínű textíliák és tapéták a különböző kultúrák gazdagságát tükrözik a Kelet világának és Kelet-Európa hagyományos és klasszikus mintáin keresztül. Modern luxusbútorokkal kombinálva a Collector a tél egyik kozmopolita divattrendje!

Art Critic (a Műkritikus)

Art Critic! Egyre inkább tudatában vagyunk az egészséges világ iránti igénynek. Ezt tükrözi a tervezés és a gyártás folyamata, mely a mai enteriőrökben teljesedik ki. Az eredmény a formavilágukban gyakran egyszerű, azonban érdekes történetekkel rendelkező „bölcsőtől bölcsőig” termékek fokozott felhasználása. A környezetbarát dizájn így a tudatos és őszinte enteriőrt kínáló Art Critic trend kiinduló pontja.

Metal Worker (a Fémmunkás)

A Metal Worker strapabíró és kemény. Ez az enteriőr megjelenésében sok férfi álma: geometrikus dizájn, kemény anyagok és a fémek széleskörű alkalmazása. Az „elpusztíthatatlan”megjelenés előnyei és szépsége emellett számos hölgyet is elvarázsolnak majd. Ezen trend legfőbb összetevői a tartósság, a funkcionalitás és a fémek, mint kedvenc anyag.

Fashion Model (a Divatmodell)

A Fashion Model stílusos és elegáns. Ezt az új enteriőrt, mely a múlt század hatvanas-hetvenes éveit idézi fel, a divattrendek ihlették. A népszerű sorozat, a „Reklámőrültek” jó példával szolgál a divat és a lakberendezés stílusainak hasonlóságaira. Ez a lakberendezési trend , melyben a divat és az enteriőr világai találkoznak és egészítik ki egymást, az időtlen szépségre, az eleganciára és a minőségre összpontosít.

Nézzen körül!

„ Az Eijffinger a valóságban!”

Szeretné megmutatni nekünk, miként használta fel az Eijffinger termékeit saját otthonában? Küldjön nekünk egy képet, és mellékelje hozzá személyes adatait. Minden hónapban kiválogatjuk a leginspirálóbb képeket, melyeket aztán weboldalunkon teszünk közzé, remek lehetőséget kínálva ezzel, hogy ötleteivel másokat is megihlessen!

Ötletkalauz

Itt különböző ötleteket és javaslatokat talál a tapéták és textíliák felhasználására. Fel akarja vidítani unalmas szekrényét? Vagy ötleteket szeretne, miként használhatná fel tapéta- és textíliamaradékait? Tekintse meg az alábbi könyvben található javaslatokat.

Tanácsok és trükkök

Immár bárki tud tapétázni!

A Smartpaper (intelligens tapéta) a tapéták legújabb fejlesztését képviseli, melyben a papírt egy nem szövött membrán helyettesíti, ami nem csupán sokkal ellenállóbbá teszi a falborítást, de egyben rendkívül egyszerűvé teszi a tapétázást.

Útmutató lépésröl-lépésre

1. lépés

Görgő segítségével vigye fel a falra a tapétaragasztót.

Előny: nincs szükség tapétázó asztalra, sem a tapéta beáztatatására.
Tipp: A tapétaragasztót 15-20 cm-es átfedéssel vigye fel a falra, így elkerülheti, hogy véletlenül hozzáérjen a már felragasztott tekercsekhez.

2. lépés

Helyezze fel a Smartpapert közvetlenül a falra.

Előny: egyszerű, könnyen javítható művelet
Tipp: Miután a megfelelő hosszúságúra vágta a Smartpapert és beragasztózta hátoldalát, tekerje fel úgy, hogy a ragasztóanyagos oldala kifelé nézzen, így óvatosan eljárva egyszerűen letekerheti a falon úgy, hogy a ragasztóval borított oldala a falhoz tapadjon. A szegélyek lesimítására és lepréselésére használjon spaknit és görgőt.

3. lépés

Vágja a megfelelő méretre a Smartpapert – és kész is van!

Előny: a Smartpaper jóval egyszerűbben és pontosabban vágható méretre mint a nedves papírtapéta.
Tipp: A mennyezetnél és az esetleges oszlopoknál javasoljuk, hogy használjon tapétázó vonalzót és tapétavágó kést a méretre vágáshoz.

4. lépés

Évekkel később is egyszerűen eltávolítható - szárazon.

Előny: A helyesen felragasztott Smartpaper könnyen eltávolítható – egyszerűen húzza le kézzel a falról. A falak szárazak és sértetlenek maradnak, így egyszerűen felragaszthat rájuk egy új Smartpapert.
A Smartpaper kollekciókat az alábbi logóról ismerheti fel:

A falborítók és kárpitok egyaránt különböző kivitelekben kaphatók. Előfordulhat, hogy egy adott kivitel miatt választ egy bizonyos terméket. Az alábbiakban elmagyarázzuk a különböző kivitelek jellemzőit.

Tapéták

• Papír: viszonylag jól mosható, különféle nyomatos technikákhoz használatos.
• Vinil: ellenálló és mosható.
• Smartpaper: számos előnyt kínál – ld. Smartpaper.
• Grasweefsel: természetes bájjal bír, azonban nem ragasztható illesztések nélkül és nem mosható